dilluns, 7 de desembre del 2009

Propera parada... Salta! Próxima parada Salta!

Hoy hemos visitado un poco más BA y hemos cenado con los portugueses... que no os lo creereis pero dicen que este año en el Benfica... Saviola está jugando!!! y que encima lo hace bien! Tranquilos/as yo tampoco me lo creo!

Bromas a parte... pobre Sr. Parte siempre recibe todas las bromas!

Mañana nos llevan a Salta y la aventura continúa. La verdad es que ya tenemos ganas de conocer Salta!
Esperamos poder seguir colgando posts desde Salta y colgaros alguna foto hasta el día 9/12. Después por fin aparecerá el mensaje programado con antelación: "Si estais leyendo esto es que todavía estamos en la carrera-reality". Esperamos, deseamos y anelamos que salgan 3 menajes como ese.

Gracias por todos vuestros comentarios porque nos hacen sentir acompañados. Queremos más consejos de supervivencia, más ánimos y más y más...

8 comentaris:

  1. animo! k el año k viene se prepara otro campeon! avisa a la organizacion k nada de lo k hagais sera dificil para mi! suerte!!! y... SALTA! SALTA CONMIGO! SALTA!

    ResponElimina
  2. Hola Àlex y Felipe! MOOOOOLTA sort per demà! Muchísima suerte. Desde el cole os estaremos enviando toda nuestra energía. Esperamos ver tres post de "si estais leyendo..."
    Un abrazo! Paula.

    ResponElimina
  3. Jo el que voldria es que deixeu les coses ben clares...QUATRE BITLLETS, no dos :)
    I per la resta, a passar-s'ho bé!

    Sabeu que us heu guanyat la simpatia tant de l'organització com de la resta d'equips. I no hi ha millor premi que competir en un bon ambient.
    Sense mencionar TRANGOWORLD i la seva cooperació, el suport de la gent que us estima i MÉS! MOLTS MÉS! I els dies d'entrenament, de diversió, de radio i en definitiva, de dedicació.

    Ja heu guanyat.
    Divertir-vos i saborejeu l'èxit.
    No podrien haver-hi millors representants... ni més guapos!

    ResponElimina
  4. Espero que esteu bé i que us feu molts massatges per preparar la musculatura.... bueno però només els necessaris per estar en forma. Gaudiu de l'experiencia que d'aquestes poques en passen a la vida. Molta merda- La tita Isa

    ResponElimina
  5. A petició dels interessats, segueixo amb la sèrie de "Consells per sobreviure a les antípodes":
    Tercer. Sota cap concepte, no se us acudeixi esmentar la paraula "psicoanàlisi".

    ResponElimina
  6. Hola Hola! Al cole, veient que no hi ha missatges, us suposem super enfeinats fent els últims preparatius. Us tornem a enviar moooolts ànims a tots dos!

    ResponElimina
  7. eiii, que be que estieu tant emocionats i animats per tothom, passeu molt bé i molta força i no us puc donar consells sobre els argentins, però tots sabem que sou els millors!
    i la fosca de la nit amb força em de vencer......res no ens pot fer poooorr... No

    ResponElimina
  8. Una reflexió de tipus personal...
    L'atzar i l'estat físic (variables fora de l'abast total de les persones) us donaran la victòria. Això vol dir que no podeu tirar només del repartori de persones encantadores que sou. Si fos així...ja us haurien donat la volta al món en mà només trepitjar les antípodes. guapos!!!
    Més consells par bregar amb els indígenes: vigileu amb la dialèctica argentina. Us pot fer predre molt el temps i segurament us serà necessari!

    ResponElimina