divendres, 4 de desembre del 2009

En tierras Argentinas...

Hola a todos! Después de 23h de viaje, ya podemos decir que estamos en tierras Argentinas. Tras dos vuelos y las típicas horas perdidas, en desplazamientos y aduana, ya estamos en la habitación del hostal para descansar (Àlex ya ronca). La aventura solo acaba de empezar...

4 comentaris:

  1. Iupi!!!!!!!!!!! Argentina... ja se que per Calella hi ha molts enemics de la personalitat "gaucha", però per mi trepitjar aquella terra de contrastos i d'olors intenses i moviment urbà serà sempre un somni. Gaudiu de cada petit descobriment... Muac!
    Pd.: Flip, dorm, eh?
    Pd.: Àlex, no dormis tant, eh?

    ResponElimina
  2. Això, això! Ja sabeu.. a cuidar l'un de l'altre. Caricies, massatgets, paraules d'ànim i motivació... i no sigueu golafres! Ja sabeu que si deixeu els "alfajores" pel dia abans de la cursa, els efectes seran més rentables!
    Passeu-vos-ho bé! Gaudiu, simplement.

    ResponElimina
  3. Holaholahola!
    A fi de que la vostra salut no es ressenteixi, crec que el meu deure com a hooligan és fer-vos avinents una sèrie de lliuraments de
    "Consells per sobreviure a les antípodes"
    Primer. Sigueu breus i precisos amb les preguntes als aborígens, que ells ja es prendran tot el temps del món per respondre.

    ResponElimina
  4. molt bé, el turisme, però per a quan les proves nanos?Espero que estigueu bé i que us ho paseu molt bé. La tita isa.

    ResponElimina