dimarts, 20 d’octubre del 2009

Brain Storming! Se aceptan propuestas!

Brain storming es la forma cool de decir lluvia de ideas!

Tenemos que llevar un regalo a Salta para dárselo a otro equipo. No preguntéis que equipo porque no lo sabemos, se decidirá al azar.
Desde la organización nos piden que seamos creativos y que nos represente o represente nuestra tierra.

Por favor, nos podeís ayudar? Puede ser divertido y no os llevará más de un minuto!

Muchas gracias!

P.D. si no teneis blog o cuenta en Gmail pero queréis hacernos saber quién sois marcad la opción anónimo y dentro del texto decidnos quien sois. Ánimo!

8 comentaris:

  1. Se m'acudeixen moltes coses "tipical catalan" però tampoc és qüestió de fer un regal amb una possible interpretació poc amistosa i que us perjudiqui a la carrera. Hem de crear simpatia a l'enemic! Així que per començar, descarto el Caganer.
    La barretina és massa fàcil i les set vetes poc funcionals si no l'encerteu amb el número i el clima d'origen.
    Jo proposo un porró i un parell d'ampolles de vi de la terra. I a tajar-los la nit abans a tots amb la tonteria de "ai, si l'encerto".
    :) Seguiré pensant....

    ResponElimina
  2. Jo proposo un bon parell de ....Pubilles!!! Perquè estiguin distrets i es cansin!

    ResponElimina
  3. Una cesta con productos catalanes como por ejemplo: "llonganisa", fuet de vic, botifarra blanca, botifarra negra y ratafia Tusset!

    No os lo vevaís ni comaís antes de llegar!

    Rosi

    ResponElimina
  4. dimarts a Vectis ja li vaig dir a l'Alex
    un porró

    ResponElimina
  5. Regaleu a L'Àlex, i que es quedi allà .... una bona temporada.


    Toni ( pk veguis que m'hi passo )

    ResponElimina
  6. Hola a tots!
    Crec que estaria molt i molt bé la idea del porrò, i pq no afegiri la barretina i les espardenyes de les set vetes i sinó la senyera!

    Per altra banda, no estaria molament un cistell amb embotit català o sinó.... les figures d'alguns gegants, segur que trobareu alguna parella, també es algu que ens caracteritza o uns castellers,....

    Ale.
    Irma

    ResponElimina
  7. N'hi ha un munt de regals originals... un ase català (de veritat, eh! amb totes les vacunes en ordre) o una colla sencera de castellers o de diables... tot i que surtiria car dur-los i potser no voldrien ser regalats... bé, potser el porró és una bona idea... jejeje... però jo el caganer no el descartaria... i un joc de bitlles catalanes? (em sembla que és una mica car...) o llibres sobre rutes per catalunya?... bé, segur que l'encertareu!
    Una abraçada i sort... sobretot sort per orientar-vos... eh, Alex!
    Marc Amat

    ResponElimina
  8. Alex, yo les pediría a Terradellas de Vic, que os fabrique un fuet de dos o tres metros. Seguro que ésta o alguna otra empresa estaría dispuesta a hacerlo, ya que al mismo tiempo se haría su publicidad. Es un regalo que cualquiera agradecería, y además impacta su visualización.

    ResponElimina